prael.jpg

Ongeveer honderd mensen met een psychiatrische achtergrond vinden bij de Prael werk waar ze trots op zijn. Van graan malen, afvullen en etiketteren tot werk als horecamedewerker in het proeflokaal en rondleider. Het werken bij de Prael is een duidelijke, zinvolle dagbesteding en kan ook een opstap zijn naar andere functies in met name de horeca. Het bier wordt in Amsterdam op ambachtelijke en unieke wijze gebrouwen door Fer Kok en Arno Kooy bijgestaan door Theo van de Voorde.

Sorteer op
  • De Prael ~ Bitterblond 33cl
    De Prael ~ Bitterblond 33cl

    Brouwerij: De Prael, Amsterdam

    Type: Kölsch

    Aroma en smaak: Citrus, wat moutig. Mooie balans tussen zoet en bitter.

    5.7% alcohol, serveer op 6ºC

    Foodpairing: In voorbereiding

    Beschrijving: Bitterblond is een sessiebier en…

    € 2,70
© 2012 - 2021 Hetbiermoment | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel