Bestel & Leverinfo in het kort

Leeftijdscheck 18+

De PostNL bezorger controleert de leeftijd van de ontvanger aan de deur of bij het afhaalkantoor. De bezorger controleert de leeftijd op basis van het legitimatiebewijs. Hij overhandigt het pakket alleen als is vastgesteld dat je de ontvanger voldoet aan de leeftijdseis. Bovenstaande geschiedt ook tijdens afhalen bij Hetbiermoment.nl

 • Een bestelling geplaatst op maandag t/m vrijdag voor 16.00 uur wordt nog dezelfde dag verzonden. Een bestelling geplaatst op zaterdag, zondag of op een feestdag wordt de eerstvolgende werkdag verzonden. Wanneer een bestelling een product bevat wat niet direct leverbaar is wordt dit zo snel mogelijk verzonden. In dat geval ontvang je een bericht met daarin de vermoedelijke verzenddatum. 
 • Het minimum orderbedrag bedraagt €25. Wanneer je de bestelling afhaalt geldt dit minimum orderbedrag niet.
 • Je bierpakket wordt door de betrouwbare bezorgdienst van PostNL met track & trace afgeleverd. Aangezien flessen bier kwetsbaar zijn ontkomen we er niet aan deze op een speciale wijze te verpakken. We zijn derhalve genoodzaakt €6.95 verzendkosten per bestelling in rekening te brengen. Voor Nuenen brengen we geen kosten in rekening. Voor Eindhoven, Geldrop, Helmond en Mierlo geldt een tarief van €4.75. Wanneer je voor minimaal €77,- besteld verzenden we GRATIS door heel Nederland.
 • Binnen de postcodes 5661-5667, 5671-5674 , 5701-5703 en 5705-5708 en 5731 bezorgen we met onze eigen bezorgdienst.   
 • De eventuele retourkosten zijn voor rekening van de klant.
 • Je kunt bij ons het product niet ruilen. Wanneer je een ander product wil gelieve dit opnieuw te bestellen.
 • Wanneer je een bestelling plaatst in de webwinkel verklaar je de leeftijd van 18 jaar te hebben bereikt!

Afleveren op ander adres:

Wanneer je de bestelling bij een derde wil laten afleveren, vul je bij het afleveradres het adres van deze persoon in en bij het contact- en factuuradres de gegevens van jezelf. Bij rubriek "Geschenkverpakkingen" kan je het pakket of de fles helemaal naar eigen inzicht laten voorzien van een boodschap voor de begunstigde waarna je in het vak "Opmerkingen" een boodschap kunt achterlaten welke handgeschreven op een leuk passend kaartje wordt overgenomen. 

Verpakking:

Alles is verpakt in een speciale doos bestemd voor flessenpost. De geschenkverpakkingen worden van een feestelijke passende attentie voorzien.

Betaalmiddelen:

De betaalmogelijheden zijn iDeal, Paypal, via een handmatige bankoverschrijving via je eigen bank of contant bij afhalen. Bij handmatige overschrijving wordt het pakket direct verzonden nadat het bedrag op rekening van hetbiermoment.nl is gestort.

Retourneren:

Volgens de Wet Koop op Afstand heb je 14 werkdagen bedenktijd. Die bedenktijd gaat 1 dag na het moment van aflevering in. Binnen die 14 werkdagen kan je doorgeven dat je het artikel wilt retourneren. Je hebt dan nog eens 14 dagen de tijd om het pakket naar het postkantoor te brengen. Een voorwaarde van retourzenden is dat u de originele verpakking gebruikt en de bieren onaangebroken zijn. Retourneren is voor risico en aansprakelijkheid van de klant. Je hoeft geen reden van retourneren op te geven echter zijn wij wel benieuwd naar de aanleiding. Het retourformulier vind je hier

Dus:

 • Binnen 14 werkdagen melden per e-mail met het retourformulier.
 • Daarna binnen 14 dagen retourneren.
 • Kosten voor retourneren voor eigen rekening.
 • Retourneren in originele verpakking.

Aankoopbedrag retour

Indien je het artikel retourneert, storten we binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug. Vermeld altijd even het bankrekeningnummer waarop je het bedrag weer retour wil ontvangen. 

Iets niet in orde met de bestelling?

Stuur een mail naar klantenservice@hetbiermoment.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Of bel naar: 06-51434820 en we hebben direct contact!

© 2012 - 2024 Hetbiermoment | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze winkel te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn. Let op: bij overhandigen van je bestelling vindt er ten allen tijde een leeftijdscheck plaats!