Over Hetbiermoment.nl

Hetbiermoment.nl is een in Nederland gevestigde webstore, opgericht in 2012 en gevestigd in Nuenen. 

Hetbiermoment.nl is gericht op de biergenieter die de smaken van het Nederlandse bier van de meer dan 800 (!) Nederlandse brouwerijen wil beleven. Bier is genieten! Omdat hetbiermoment.nl verwennerij hoog in het vaandel heeft staan doe ik, eigenaar Hans Walravens, mijn uiterste best om een steentje bij te dragen en voor zo'n genietmoment te zorgen.

De collectie van bieren bestaat uit een mooie mix van een groot aantal stijlen gebrouwen door Nederlandse gepassioneerde brouwers. Onderscheidende bieren zorgen voor een breed assortiment en voor elke liefhebber wat wils. De mooie bieren binnen ons assortiment hebben we samen met de brouwers met zorg uitgekozen. De collectie wordt regelmatig aangepast en uitgebreid. We hebben zeer regelmatig contact met de brouwers dus zorgen we ervoor dat ook de eenmalige brouwsels steeds aan de winkel worden toegevoegd. Hou de website dus goed in de gaten en schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief, Vers uit de lagertank!

Heb je vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en via het contactformulier. We staan open voor al je vragen en opmerkingen.

Geniet van het biermoment!

Hans Walravens

Eigenaar Hetbiermoment.nl

Internationaal biersommelier

Hetbiermoment.nl
VanLieshoutgaarde 14
5673 AH Nuenen

info@hetbiermoment.nl
Tel nr: 0031-651434820

 

 

© 2012 - 2024 Hetbiermoment | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze winkel te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn. Let op: bij overhandigen van je bestelling vindt er ten allen tijde een leeftijdscheck plaats!