Beleef een BIER en SPIJSPROEVERIJ gepresenteerd door een GEDIPLOMEERD BIERSOMMELIER. Stuur me een bericht en we zorgen samen voor een mooi en smakelijk programma. ►Leer hoe bier is ontstaan en hoe het zich heeft ontwikkeld. 

►Leer hoe bier wordt gebrouwen.

►Ervaar proeven op een leuke wijze.

►Geniet van bier in combinatie met een verrassend en bijpassend hapje of gerecht.

►Beschrijf en overleg samen wat je proeft en lekker vindt.

►Luister naar de anekdotes over bier en de bierwereld.

►Maak een proeverij zo formeel of informeel als je zelf wilt. 

Kortom, beleef bier eens op een andere manier!

Neem contact met me op via het contactformulier of bel met 06-51434820 en we komen zeker tot een mooi en passend programma.

Wij werken nauw samen met ondere andere Ons Dorp in Nuenen, Stout in Aarle-Rixtel, BijVanDijk in Aarle-Rixtel, Krabbendam in Someren en Beerze in Vessem. 


 Smaakpapillen on tour blijft on tour. Want bier en spijs is de ultieme combinatie! Dus kijk hieronder waar je deel kunt nemen aan zo'n bier en spijsavond. Dit jaar geen bier en spijs meer, maar 2023 gaan we er weer vol tegenaan!  

Agenda:

-Stout, Aarle-Rixtel. Een culinaire reis met bier en spijs, op 27 januari. 

-Krabbendam, Someren. Heerlijke gerechten met fijne bieren in een 6 gangen menu met aperitief. De datums voor 2023 zijn we aan het plannen.  


 Hieronder zie je enkele reacties van deelnemers:

THOMAS: Het was een geslaagde avond, Hans. We hebben er allemaal van genoten. En de speciale bieren die ik bij je gekocht heb, ben ik zeer benieuwd naar. Bedankt en tot een volgende keer.  MAUD: Wij hebben erg genoten van de bierproeverij , ik raad 't iedereen aan die van bier houdt :) NIEK: Gisteren een heerlijke bierproeverij van Nederlandse bieren gehad voor zo'n 25 nationaliteiten met een walking dinner, perfect verzorgd door Hans. Hartelijk bedankt.

Geniet van Hetbiermoment!

Hans Walravens, Doemens Internationaal Biersommelier.

 

 

 

© 2012 - 2023 Hetbiermoment | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze winkel te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn. Let op: bij overhandigen van je bestelling vindt er ten allen tijde een leeftijdscheck plaats!