Beleef een BIER en SPIJSPROEVERIJ samen met een GEDIPLOMEERD BIERSOMMELIER. Maak een reis door bierland, proef de verrassende bieren en bijpassende hapjes.

Ga je mee op reis? Stuur me nu een bericht en we zorgen samen voor een mooi en smakelijk biermoment! ►Leer hoe bier is ontstaan en hoe het zich heeft ontwikkeld. 

►Leer hoe bier wordt gebrouwen.

►Ervaar proeven op een leuke wijze.

►Geniet van bier in combinatie met een verrassend en bijpassend hapje of gerecht.

►Beschrijf en overleg samen wat je proeft en lekker vindt.

►Luister naar de anekdotes over bier en de bierwereld.

►Maak een proeverij zo formeel of informeel als je zelf wilt. 

Kortom, beleef bier eens op een andere manier!

Neem contact met me op via het contactformulier of bel met 06-51434820 en we komen zeker tot een mooi en passend programma.

Wij werken nauw samen met ondere andere Ons Dorp in Nuenen, Stout in Aarle-Rixtel, BijVanDijk in Aarle-Rixtel, Krabbendam in Someren en Beerze in Vessem. 


 Smaakpapillen on tour blijft on tour. Want bier en spijs is de ultieme combinatie! Dus kijk hieronder waar je deel kunt nemen aan zo'n bier en spijsavond. 

Agenda:

-Stout, Aarle-Rixtel. Een culinaire reis met bier en spijs. Op 5 april en 24 mei gaan we weer proeven van de mooiste combinaties.  

Meld je aan via de genoemde locatie en we zorgen er samen voor dat je voldaan en met een big smile naar buiten gaat!  


 Hieronder zie je enkele reacties van deelnemers:

PETER via Google: Een echt top restaurant, met heerlijke gerechten. We hadden daar een High Beer. Eten en bier combinaties, echt briljant samen gesteld door de biersommelier en de chef kok! Een echte Aanrader! We hebben er 4,5 uur gezeten en de tijd vloog voorbij. Een goed verhaal over het bier en heerlijke gerechten in 7 gangen. Bediening was ook top, goede uitleg en in voor een praatje. Je voelde je echt welkom. Bedankt Krabbendam!! THOMAS: Het was een geslaagde avond, Hans. We hebben er allemaal van genoten. En de speciale bieren die ik bij je gekocht heb, ben ik zeer benieuwd naar. Bedankt en tot een volgende keer.  MAUD: Wij hebben erg genoten van de bierproeverij , ik raad 't iedereen aan die van bier houdt :) NIEK: Gisteren een heerlijke bierproeverij van Nederlandse bieren gehad voor zo'n 25 nationaliteiten met een walking dinner, perfect verzorgd door Hans. Hartelijk bedankt.

Geniet van Hetbiermoment!

Hans Walravens, Doemens Internationaal Biersommelier.

 

 

 

© 2012 - 2024 Hetbiermoment | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze winkel te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn. Let op: bij overhandigen van je bestelling vindt er ten allen tijde een leeftijdscheck plaats!