Weissen 

Bij dit biertype bestaat de malt minstens een derde uit tarwe. Meestal is het bier ongefiltreerd en is de troebelheid van de nog aanwezige gistcellen kenmerkend voor de Weissen. Gebrouwen volgens het Rheinheitsgebot dus met water, mout, gist en hop.

Witbier

De Belgische variant op de Duitse stijl. Bij een witbier worden bijvoorbeeld schillen van fruit en/of kruiden tijdens het brouwproces toegevoegd om andere aroma's te verkrijgen.

Sorteer op
  • Brouwerslokaal ~ Seawise 33cl
    Brouwerslokaal ~ Seawise 33cl
    € 2,90
  • Stadsbrouwerij Eindhoven ~ Witte Dame 33cl
    Stadsbrouwerij Eindhoven ~ Witte Dame 33cl
    € 2,40
  • Pontus ~ White Wave 33cl
    Pontus ~ White Wave 33cl
    € 2,50
  • Tesselaar ~ Strandstruner 33cl
    Tesselaar ~ Strandstruner 33cl
    € 2,40
  • Willem Zuyd ~ Onweis 75cl
    Willem Zuyd ~ Onweis 75cl
    € 8,45
  • Uthoka ~ De Petrus 33cl
    Uthoka ~ De Petrus 33cl
    € 3,30
  • Dampegheest ~ Winterwit 33cl
    Dampegheest ~ Winterwit 33cl
    € 3,05
  • Batches Brewery ~ Batch 024 Wheatsmoker 33cl
    Batches Brewery ~ Batch 024 Wheatsmoker 33cl
    € 5,95
  • 100 Watt Brewery ~ Mathilde 33cl
    100 Watt Brewery ~ Mathilde 33cl
    € 2,80
© 2012 - 2021 Hetbiermoment | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel